Friday, November 21, 2008

Akhirnya bertemu jua....

FAZIDAH OH FAZIDAH

Fazidah, Najib bersama twin; Asyraf dan Afiq (mana satu Asyraf / Afiq ntah...)

Mama Alya telah menemui beberapa kawan lama yg dah lebih 10 tahun tidak ditemui. Hafizah, Lina (Mummy), Kumai, Jenny dan yg paling spesel FAZIDAH. Punya laa lama x lama, tau2 dia dah berlepas ke Korea. Ngikut hubby dia yg kerjanya buat kapal LPG kat sana.

Kamceng tak kamceng nyer kitaorg, sampaikan no phone dia x yah salin kat mana2. Terpahat terus kat dalam kepala. Birthday dia coming soon... Hmmmm hadiah per ek nak bagi? Senin ni woooo, 24hb.Nak pos ke Korea plak tur? Hadiah apa yg menarik, tertarik, da bomb ek? Any idea.

Ari ni berasa gumbira, terharu, cam x percaya. Kitaorg berYM punya ler lama (salah guna reta rakyat ni). Citer tu citer ni. Send file ni, accept file tur. Weh.... korg pernah rasa tak perasaan bila dapat jumpa somebody yg mmg korg suma nak jumpa tp rasa cam mmg susah nak jumpa. Bila dah jumpa, rasa macam bermimpi tapi x bermimpi dan klu boleh nak jumpa dia time tu gak.

Post yg kali ni mmg dikhaskan utk bestfriendku, FAZIDAH :D

1 comment:

Cik Fad said...

warghhh...TERHARU nye...gamba i dipublishkan...huhuhuhuhu..thanks banyak2 Mona,my best friend ever...atas ingatanmu yg x terhingga ini...x terbalas dek kata2...